Forest Trans International
Forest Trans International

De ce Forest Trans International?

Aveti nevoie sa transportati marfa spre tarile Europei sau sa importati din Europa cu efort minim si costuri corecte ? Sau aveti nevoie de transport intern pe teritoriul Romaniei ? V-ati saturat sa cautati pe internet o companie de transport  responsabila care sa raspunda prompt cerintelor dvs, sa se plieze rapid pe necesitatile dvs, sa se incadreze in buget ? Atunci ati ajuns la firma potrivita ! Forest Trans International este o casa de expeditii care acopera o gama larga de transporturi interne si internationale, in regim de camioane complete , partiale, grupaj .

Inca de la infiintarea companiei  in 2004  prioritatea a fost  si este satisfacerea necesitatilor de transport ale clientilor nostri. Echipa noastra are o experienta vasta in domeniul tansportului , iar  noi facem transport rutier din RO in toate tarile europene si invers transportand o gama variata de marfuri catre toate zonele Romaniei si Europei. Asa incat nu ezitati sa ne contactati pentru orice problema de transport aveti. Orice cantitate, orice destinatie din Romania sau Europa.

Forest Trans International

A luat nastere in anul 2004 si  asigura clientilor nostri calitate si profesionalism in furnizarea de solutii logistice complete: transport auto rutier intern si international  cu camioane complete si grupaj de marfuri atat pentru import cat si la export. Marfuri generale , ADR , temperatura controlata

Toate transporturile interne si internationale de marfuri realizate de FTI au asigurare CMR in valoare de 250.000 euro si monitorizate atent de catre personal de la  incarcare pana la descarcare. Pe intregul traseu  se urmareste astfel  ca datele de incarcare/descarcare si timpii de tranzit sa fie respectate  (graficele de timp sa fie respectate si marfurile sa ajunga la destinatie in intervalul stabilit).

Forest Trans International
Forest Trans International

Servicii complete

Noi acoperim o paleta de transporturi vasta, atat din punct de vedere zonal, cat si ca varietate de marfuri si cantitati transportate. De aceea lucram la preturi extrem de competitive, indiferent de cantitatea de marfuri pe care doriti sa o transportati – de la un palet la incarcaturi complete de 20 de tone; si indiferent de tipul de marfa transportata – marfuri generale, periculoase sau care circula sub temperatura controlata.

Clientii nostril  sunt firme din Romania sau companii din alte tari ale Europei Europei  – Spania, Portugalia, Franta, Marea Britanie, Germania, Italia, Belgia si Olanda ,etc. acestea fiind cateva din destinatiile noastre. Majoritatea clientilor nostri importa marfuri din Europa de Vest, in cantitati mici, dar care trebuie livrate urgent. Pentru acest tip de transporturi avem posibilitatea de a face grupaj pe camioane de mic tonaj (1.5-3 tone). Au fost cazuri in care a trebuit sa colectam marfuri din zone ale Spaniei, Portugaliei. Sa le grupam in depozite centrale din Barcelona sau Porto, pentru ca mai apoi sa le ridicam si sa le expediem de acolo. Pentru a eficientiza aceste activitati, a trebuit sa ne ocupam atat de depozitarea si manipulare marfurilor, cat si de formalitatile vamale – incluzand completarea actelor.

Ca si casa de expeditii beneficiem de o retea de comunicatii extrem de variata, care ne permite gasirea usoara a modalitatilor de transport in  toate  tarile Europene. Suntem interesati in a ne extinde aria de activitati si destinatii, asa ca asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra.

Europa si Romania

Solutiile noastre de transport international de marfa cuprind orice varianta. Organizam  expeditii in regim de camion complet – adica, marfa dumneavoastra sa ocupe in intregime unul sau mai multe camioane. Dar si grupaj de marfa pe camioane specializate – cu alte cuvinte, paletul dumneavoastra va fi trimis alaturi de alti paleti sau colete, pentru eficientizarea costurilor. O solutie avantajoasa, avand in vedere ca de multe ori este greu sa umpleti un camion intreg.

Organizam transport de marfa international, in toate tarile Europei si transport intern pe teritoriul Romaniei .

Prin serviciile noastre, puteti transporta marfa la diferite dimensiuni si capacitati, de la paleti, la cutii, baloti, colete etc.

Suntem o companie cu experienta de peste 14 ani in transporturi si expeditii de marfa in regim complet si de grupaj.

Forest Trans International
Forest Trans International