+(40) 31 402 5238 transport2@foresttrans.ro

SERVICES

street3-350Dorinta noastra este de a acoperi o paleta de transporturi cat mai vasta, atat din punct de vedere zonal, cat si ca varietate de marfuri si cantitati transportate. De aceea lucram la preturi extrem de competitive, indiferent de cantitatea de marfuri pe care doriti sa o transportati – de la un palet la incarcaturi complete de 20 de tone; si indiferent de tipul de marfa transportata – marfuri generale, periculoase sau care circula sub temperatura controlata.
Clientii nostri vin din toate tarile Europei – Spania, Portugalia, Franta, Marea Britanie, Germania, Italia, Belgia si Olanda fiind cateva din destinatiile precedente. Majoritatea clientilor nostri importa marfuri din Europa de Vest, in cantitati mici, dar care trebuie livrate urgent. Pentru acest tip de transporturi avem posibilitatea de a face grupaj pe camioane de mic tonaj (1.5-3 tone). Au fost cazuri in care a trebuit sa colectam marfuri din zone ale Spaniei, Portugaliei, sa le grupam in depozite centrale din Barcelona sau Porto, pentru ca mai apoi sa le ridicam si sa le expediem de acolo. Pentru a eficientiza aceste activitati, a trebuit sa ne ocupam atat de depozitarea si manipulare marfurilor, cat si de formalitatile vamale – incluzand completarea actelor.
Ca si casa de expeditii beneficiem de o retea de comunicatii extrem de variata, care ne permite gasirea usoara a modalitatilor de transport in multe din tarile Europene. Suntem interesati in a ne extinde aria de activitati si destinatii, asa ca asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra.

Printre serviciile oferite:

  • FTL („full load truck”)
  • LTL („less than truck”)
  • Express service (camioane mici, minivan-uri)
  • Incarcaturi Frigo (bunuri congelate)
  • Incarcaturi ADR (bunuri periculoase)

Toate camioanele noastre sunt monitorizate GPS, soferii poarta telefoane mobile, pot fi contactati oricand e nevoie. Serviciile noastre poarta polita de asigurare.